top of page

OM MEG

SIV FINNDATTER (1967)

Jeg har en helt spesiell evne til å få folk til å føle seg vel og trygg sammen

med meg. I prosess byr jeg veldig gjerne på meg i møte med deg. Jeg evner

å forvalte energien min på en hensiktsmessig og god måte. Dette er en kompetanse du vil erfare og som jeg har hatt stor glade av som grunder

og motivatør.

Jeg er født på Andøya i Vesterålen. Jeg er en ekte nordlending! Jeg kom til Trondheim i 2003 etter mange år i Oslo. Jeg er en typisk gründer og har vært selvstendig næringsdrivende stort sett hele mitt voksne liv. Jeg har vært med å bygge opp flere konsepter/bedrifter både for drift og videresalg. Jeg har solgt to av mine egne foretak, det siste i 2014.

Jeg startet å studere psykologi da jeg var 22 år. I 2012 tok jeg opp igjen psykologistudiene og har siden da tatt

tre coachutdanninger via universitet og høyskole med spesialisering innen gestaltpsykologi. Min etterutdanning er EFT-emosjonsfokusert terapi hos IPR-institutt for psykologisk rådgivning. Jeg fordyper meg også i traumearbeid, da jeg etter mange år i terapirommet ser og erfarer at mye handler om tilknytningstematikk, ofte knyttet til tidlige traumer i barndommen.

I dag tar jeg oppdrag for næringslivet, sammen med min partner og kollega Grethe Steen. Sammen driver vi Steen & Finndatter AS med flott kontorfellesskap i Ravnkloa i Trondheim. Her har jeg også min kliniske praksis. Steen & Finndatter AS jobber med små og store prosesser i næringslivet. I coachingrommet jobber vi begge tett med ledere og vi hjelper til å styrke små og større lederteam. En av mine sterkeste sider er min kreativitet som jeg bruker både som coach og når jeg hjelper mennesker å finne sin egen styrke.

Jeg sitter i styret i GESTALT UTVIKLING TRØNDELAG

www.gestalttrondelag.com

Ta en pause.

Siv & Grethe Steen & Finndatter AS

DET VI FOKUSERER PÅ - DET VOKSER!

JEG ELSKER Å FOTOGRAFERE

og du ser noen av bildene mine rundt omkring på siden :)

Fotografen som har tatt bildene av meg

er Erlend B. Enger EIDSMOFOTOGRAFENE

Sjekk: erlendbenger.net

Her er mannen min, min beste venn.

bottom of page