FINNDATTER COACHING & TERAPI

Klikk her for å redigere undertittel

OM MEG

SIV FINNDATTER (1967)

Jeg har en helt spesiell evne til å få folk til å føle seg vel og trygg sammen

med meg. I prosess byr  jeg veldig gjerne på meg i møte med deg. Jeg evner

å forvalte energien min på en hensiktsmessig og god måte. Dette er en kompetanse du vil erfare og som jeg har hatt stor glade av som grunder

og motivatør.

Jeg er født på Andøya i Vesterålen. Jeg er en ekte nordlending! Jeg kom til Trondheim i 2003 etter mange år i Oslo. Jeg er en typisk gründer og har vært selvstendig næringsdrivende stort sett hele mitt voksne liv. Jeg har vært med å bygge opp flere konsepter/bedrifter både for drift og videresalg. Jeg har erfaring med inspirajonsforedrag for bedrifter som står i endring og jeg har støttet ledere å finne sin egen kretivitet. Jeg har solgt to av mine egne foretak, det siste i 2014.


Jeg startet å studere psykologi da jeg var 22 år. I 2012 tok jeg opp igjen psykologistudiene og har siden da tatt

tre coachutdanninger via universitet og høyskole med spesialisering innen gestaltpsykologi.

I dag tar jeg oppdrag for næringslivet, i tillegg driver jeg egen praksis som coach og terapeut. En av mine sterkeste sider er min kreativitet som jeg bruker både som coach og når jeg hjelper mennesker å finne sin egen styrke.

Jeg

ium fra høsten 2016. Dette er et coachindstudie utviklet i samarbeid med Professor Ragnvald Kvalsund og er et fag på linge med høyskole og universitet.

CV  ligger på Linkedin


Jeg sitter i styret i GESTALT UTVIKLING TRØNDELAG
www.gestalttrondelag.com

Ta en kaffepause.
Siv & Elisabeth    www.irelasjon.no