FINNDATTER COACHING & TERAPI

Klikk her for å redigere undertittel

OM MEG

SIV FINNDATTER (1967)

Jeg har en helt spesiell evne til å få folk til å føle seg vel og trygg sammen

med meg. I prosess byr  jeg veldig gjerne på meg i møte med deg. Jeg evner

å forvalte energien min på en hensiktsmessig og god måte. Dette er en kompetanse du vil erfare og som jeg har hatt stor glade av som grunder

og motivatør.

Jeg er født på Andøya i Vesterålen. Jeg er en ekte nordlending! Jeg kom til Trondheim i 2003 etter mange år i Oslo. Jeg er en typisk gründer og har vært selvstendig næringsdrivende stort sett hele mitt voksne liv. Jeg har vært med å bygge opp flere konsepter/bedrifter både for drift og videresalg. Jeg har erfaring med inspirajonsforedrag for bedrifter som står i endring og jeg har støttet ledere å finne sin egen kretivitet. Jeg har solgt to av mine egne foretak, det siste i 2014.


Jeg startet å studere psykologi da jeg var 22 år. I 2012 tok jeg opp igjen psykologistudiene og har siden da tatt

tre coachutdanninger via universitet og høyskole med spesialisering innen gestaltpsykologi.

I dag tar jeg oppdrag for næringslivet, i tillegg driver jeg egen praksis som coach og terapeut. En av mine sterkeste sider er min kreativitet som jeg bruker både som coach og når jeg hjelper mennesker å finne sin egen styrke.

Jeg studerer i dag tredjeåret på gestaltterapiutdanningen og er godkjent for å ta klienter.


Jeg underviser på CoachingStudium fra høsten 2016. Dette er et coachindstudie utviklet i samarbeid med Professor Ragnvald Kvalsund og er et fag på linge med høyskole og universitet.

CV  ligger på Linkedin


INTERESSER UTENOM JOBB: Jeg er over gjenomsnittet intressert i design. Etter mange år som stylist klarer jeg ikke å si nei når det dukker opp kunder som trenger hjelp til nye plagg i garderoben eller utskiftning av den. Mye

av livet mitt handler også om økologisk mat og som gammel friidrettsutøver på nasjonalt nivå elsker jeg fortsatt

å løpe.


Jeg er med i MIDTNORSK GESTALTNETTVERK sammen med Kristin Anita Bulling, Bente Denstad, Gro Borge, Gunn Helen Stieng, Kristel Helland Hansen, Marte Mina Sjøvold, Anita Wiig, Karen Wisløff, Solveig Høgh Krohn Paal Wiig og Elisabeth Helene Sæther

Alle i nettverket er enten ferdige gestaltterapeuter eller gestaltcoacher fra NGI.
Jeg er også valgt inn i TCF, Trøndelag Coach Forum. Jeg er også medlem av GPO, Gestaltpraktiserende i organisasjoner og NGF, norsk gestaltterapeutforening.

For å kunne være så energisk som jeg er, vet jeg også noe om å ta vare på meg selv og hvile.


ELISABETH HELENE SÆTHER (1959)
Jeg er i overkant lidenskapelig opptatt av hva som skjer i relasjon med mennesker og jeg har en unik kompetanse på å se andre.
Jeg er utdannet lærer og har en femårig coachutdanning fra Juno Kommunikasjon (Toril Røkenes) i Oslo i tillegg til en veilederutdanning i drømmearbeid fra Høvik kurssenter (Nini Marie Torp). Studerte Psykosyntese (transpersonlig psykologi) i to år ved Norsk Institutt for Psykosyntese og tok en påfølgende fireårig psyko-terapiutdanning ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole.

Har tatt etterutdanning og veilederutdanning for gestaltterapeuter og er godkjent veileder MNGF og tar andre gestaltterapeuter i veiledning. Fra tidligere har jeg internasjonal toppidrettserfaring innenfor formasjonshopping (fallskjerm). Landslaget i Norge var tidlig med å sette norsk hoppsport på kartet i internasjonale konkurranser og vi gikk innovative og kreative veier som team.

Har jobbet for meg selv i hele mitt voksne liv, utenom 3 år i Sør-trøndelag fylkeskommune som kommunikasjonsrådgiver og utviklingsagent. All utdannelse utenom lærerutdanningen er tatt som deltid ved siden av jobb.

I dag er hovedfokus egen praksis i Trondheim.
Jeg har mange års erfaring med endringsprosesser i lederteam og ser raskt hva den enkelte bedrift har som utfordringer. Jeg har ingen tro på quick fix og tenker at vi sammen går inn i en prosess hvor vi kan utforske både oss selv og hvem vi blir sammen.
Jobber også som veileder ved høyskolen i Oslo.
Jobber både forebyggende og i krise sammen med par.
www.irelasjon.no

Elisabeth og jeg har sammen skapt et spennende coaching og terapihus i Dronningensgate 56 (Dr.56). Et sted  der utvikling og vekst er hovedfokus. Vi er opptatt av hva som skjer i relasjon og deler gjerne vår kunnskap og lidenskap med andre. Sammen blir vi kreative, innovative og skapende. Dette kan oppleves gjennom kurs og foredrag.
I vårt sammarbeid fant vi fort ut at vi begge hadde en lidenskap for kunst og litteratur. Dette har vi brukt når vi har skapt Dr.56.

Ta en kaffepause.